„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Divās mājas spēlēs – tikai divi punkti

Svētku brīvdienās komanda „Daugavpils/LDz Cargo” aizvadīja divas mājas spēles.

17. novembrī Daugavpils komanda tikās ar „HS Rīga 2001”. Rīdzinieki turnīra tabulā atrodas augstāk nekā daugavpilieši, tāpēc cīņa par punktiem izvērtās ne pa jokam. Pirmajā periodā netika gūti vārti, taču viesi „uzdāvināja” Daugavpils komandai divas vairākuma minūtes – viesu hokejistu noraidīja par spēli ar augstu paceltu nūju. Otrajā periodā gaisotne kļuva vēl saspringtāka – desmit minūtēs komandas savāca četras soda minūtes.

Trīsdesmitajā minūtē, izmantojot vairākumu, Artūrs Kuzmenkovs pēc Vladislava Dudina un Sergeja Jegorova piespēles guva pirmos vārtus. Pēc trim minūtēm minētais trijnieks dubultoja rezultātu, un tas kļuva 2:0 laukuma saimnieku labā. Rīdziniekiem izdevās vienus vārtus atgūt tikai trešā perioda astotajā minūtē – ripu daugavpiliešu vārtos ieraidīja Rūdolfs Polcs pēc Aleksandra Biškina un Raivja Kristiāna Ansona piespēles.

Spēles 52. minūtē uz rīdzinieku pārkāpumu daugavpilieši atbildēja ar rupjību, kā rezultātā tika iekrātas 24 soda minūtes, bet noraidījumu līdz spēles beigām saņēma „Daugavpils/LDz Cargo” spēlētājs Haims Joffe. 55. minūtē rīdziniekiem izdevās izlīdzināt rezultātu. Arī šoreiz precīzs bija Rūdolfs Polcs (Jegors Mateiko un Raivis Kristiāns Ansons). Līdz trešdaļas beigām komandas vēl vairākas reizes pārkāpa noteikumus, neiztika arī bez rupjībām. Lai noskaidrotu uzvarētāju, tika noteikts papildlaiks – 63. minūtē Ivans Kokins pēc Sergeja Jegorova un Vitālija Leščova piespēles guva uzvaras vārtus – 3:2.

Visu rakstu lasiet 24. novembra numurā.