„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Ilūkstē cildināja pedagogu un kultūras darbinieku veikumu

17. novembrī Ilūkstē tika sumināti 13 novadnieki. Sveicot iedzīvotājus Valsts svētkos, Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna aicināja klātesošos apzināties Latviju ne tikai kā lielo pilsētu, bet arī lauku un to iedzīvotāju zemi, kā arī uzsvēra novadā paveikto un sveica darba darītājus.   

Pateicību par paveikto laukos un pagastu centros sveikta Bebrenes pagasta pārvaldes vadītāja Benita Štrausa, Šēderes pagasta apsaimniekojamās teritorijas pārzine Jeļena Krjaukle un Subates kultūras nama vadītāja Gunta Okmane. Attīstot kultūras dzīvi šajos pagastos un labiekārtojot apkārtējo vidi, viņas suminātas arī par personisko ieguldījumu attiecībās ar cilvēkiem. Tāpat atzīmēts arī Ilūkstes novada Sociālā dienesta vadītājas Ingūnas Svarānes  un uzņēmējas, z/s „Dzintari” īpašnieces Silvijas Razminovičas mērķtiecīgais darbs.

Visu rakstu lasiet 24. novembra numurā.