„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.2 °C
apmācies

Lielākais Ziemassvētku tirdziņš Daugavpilī - 2 un 3 decembrī

www.festivus.lt

Otra lielākā Latvijas pilsēta – Daugavpils – ziemu sagaidīs īpaši. Divas dienas pēc kārtas šeit Jūs gaidīs īpašs Ziemassvētku tirdziņš un vairāk nekā 200 tirgotāju. No pārtikas produktiem līdz apģērbiem – būs iespējams atrast visu.

2. decembrī plkst. 11 – 18 un 3. decembrī plkst. 10 – 16, iegriežoties Daugavpils daudzfunkcionālajā sporta kompleksā, ikkatrs būs īpaši pārsteigts.

Vienuviet zem viena jumta apmeklētājus gaidīs: gardas kūkas, pīrāgi, svaigi gaļas izstrādājumi, dabīgi sieri, suvenīri, keramikas izstrādājumi, cepumi, maize, konfektes, garda kafija, aromātiskas tējas, smaržīgas sveces, trikotāžas, kokvilnas un citu audumu apģērbi, aksesuāri, rotaslietas, Ziemassvētku eglītes rotājumi. Ikviena apmeklētāja vēlmes tiks piepildītas, un preces pārsteigs ar savu daudzveidību.

Apmeklētājus sagaidīs arī no kaimiņvalstīm atbraukušie dizaineri, radītāji, amatnieki, lauksaimnieki un tautas mākslinieki, kuri atvedīs vēl neredzētus izstrādājumus un preces. Pirmo reizi tāda apmēra pasākums būs līdzvērtīgs valsts lielākajiem tirdziņiem. Visi Daugavpils iedzīvotāji un viesi ir aicināti priecāties par Ziemassvētku garu, iegādāties īpašus produktus un atrast dāvanas tuviniekiem jau 2. un 3. decembrī.

Vairak informācijas - www.festivus.lt vai pa tel. +370 670 42441