„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Daugavpils sportisti nopelnīja atzinību

21. novembrī Daugavpils domē pašvaldības naudas balvas tika pasniegtas labākajiem  pilsētas sportistiem un viņu treneriem. Šoreiz lieliskus rezultātus guvis prāvs sportistu pulks.

Naudas balvu saņēma Anastasija Grigorjeva par izcīnīto 3. vietu pasaules čempionātā brīvajā cīņā sievietēm un viņas trenere Ļubova Kopilova par sportistes sagatavošanu pasaules čempionātam brīvajā cīņā sievietēm, Andžejs Ļebedevs par izcīnīto 1. vietu Eiropas čempionātā spīdvejā, Oļegs Mihailovs, Jevgeņijs Kostigovs, Dāvis Kurmis un      Artjoms Trofimovs -- par izcīnīto 3. vietu Eiropas junioru komandu čempionātā spīdvejā, kā arī Nikolajs Kokins par sportistu sagatavošanu Eiropas junioru komandu čempionātam spīdvejā un Eiropas čempionātam spīdvejā. Tāpat pašvaldība sumināja  

Vadimu Koževņikovu par izcīnīto 3. vietu Eiropas U23 čempionātā svarcelšanā un  Igoru Očkurovu par sportista sagatavošanu šim čempionātam.

Apbalvotie pastāstīja pašvaldībai par saviem turpmākajiem plāniem, pateicās par atbalstu un solīja priecēt daugavpiliešus arī turpmāk.