„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Pastarīšus uzvar, līderiem zaudē

2. decembrī Daugavpils ledus hallē notika Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionāta spēle, kurā U18 vecuma grupā Lietuvas komanda DKLRM tikās ar Daugavpils BJSS. Var teikt, ka abām komandām šī bija mājas spēle, taču šoreiz sienas palīdzēja daugavpiliešiem.

Pirmā vārtus guva Daugavpils komanda – tas notika pirmā periodā 11. minūtē. Precīzs bija Alans Gumars pēc Rolana Vasiļjeva piespēles – 0:1. Pēc minūtes rezultātu dubultoja Vladislavs Barkovskis, kuram asistēja divi Artūri – Pontags un Šakurovs, -- 0:2. Savukārt 15. minūtē Ališers Mubarakšins pēc Borisa Dvorkina un Roberta Jurķāna piespēles sarūgtināja lietiviešu vārtsargu trešo reizi – 0:3.

Otrajā trešdaļā Lietuvas komanda centās saņemties un glābt spēli, taču daugavpilieši neļāva pārņemt iniciatīvu. Atkal pirmie iemeta vārtus Daugavpils BJSS audzēkņi – 25. minūtē precīzs bija Artūra Pontaga raidījums (asistēja Artūrs Šakurovs un Ernests Azarevičs) – 0:4. Pēc divām minūtēm Martins Tučto pēc Arnasa Misukasa un Daņilas Drozdova piespēles samazināja rezultātu starpību -- 1:4. Lietuvas hokejistiem neizdevās turpināt uzbrukumu Daugavpils BJSS vārtiem, bet 31. minūtē daugavpilietis Rolans Vasiļjevs (asistēja Sandis Vagelis) atjaunoja četru vārtu pārsvaru – 1:5. Četras minūtes līdz otrā perioda beigām Karols Krasiļņikovs pēc Karola Šumska un Daņilas Druzdova piespēles atguva vienus vārtus – 2:5.

Visu rakstu lasiet 5. decembra numurā.