„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Ilūkstē plāno būvēt kokmateriālu pārstrādes ražotni

Ilūkstes novada dome līdz 21. decembrim rīko sabiedrisko apspriešanu par kokmateriālu pārstrādes ražotnes izveidošanu bijušajā putnu fermas  teritorijā Ilūkstē. 

Maigurs Krievāns, Ilūkstes novada domes priekšsēdētāja vietnieks, pastāstīja, ka interesi par kokmateriālu ražotnes būvniecību Ilūkstē izrādījis Latvijas uzņēmējs, tikmēr pašvaldība likuma ietvaros drīkst atbalstīt uzņēmējdarbību ar infrastruktūras projektiem.

Tāpēc Ilūkstes novada pašvaldība pēc sabiedriskās apspriešanas, piesaistot izaugsmes un nodarbinātības valsts programmas līdzekļus, bijušajā putnu fermas teritorijā plāno īstenot ceļu infrastruktūras būvniecības un degradēto teritoriju kā ražošanas teritoriju attīstības projektu.

Jāpiebilst, ka sabiedriskās apspriešanas rezultāti tiks publicēti pašvaldības mājas lapā www.ilukste.lv un informatīvajā izdevumā „Ilūkstes novada vēstis”.