„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Meklē jauniešiem draudzīgāko pagasta pārvaldi un skolu

Arī šogad tiek turpināta pērn Daugavpils novadā aizsāktā tradīcija sumināt aktīvākos jauniešus un to atbalstītājus, turklāt šogad nomināciju klāsts papildināts ar divām jaunām: draudzīgākā pagasta pārvalde un aktīvākā skola jaunatnes darbā.

Labākie tiek meklēti vēl četrās nominācijās – gada jaunietis, gada jaunatnes darbinieks, gada brīvprātīgais (kas tiek noteikts, aprēķinot nostrādātās brīvprātīgā darba stundas) un gada izrāviens (jauniešu grupas, kas īpaši izcēlušās ar savu aktivitāti šajā gadā). Izglītības pārvaldes jaunatnes projektu koordinatore Milāna Loča Daugavpils novada domes preses konferencē pastāstīja, ka balvu pasniegšanas pasākums norisināsies 2018. gada 12. janvārī Daugavpils novada kultūras centrā „Vārpa”, bet pieteikumi tiek gaidīti līdz šī gada 18. decembrim. Apbalvojuma mērķis ir godināt un izcelt tos cilvēkus, kas palīdz virzīt jaunatnes iniciatīvas, piedalās jaunatnes politikas izveidē un sniedz savu ieguldījumu darbā ar jaunatni.