„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.8 °C
apmācies

Četras komandas izcīna vien 6 punktus

9. decembrī Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā Daugavpils BJSS vecākā komanda tikās ar „Jelgavas LSS” U18 grupā. Šo spēli daugavpilieši aizvadīja labo un izcīnīja uzvaru, lai gan pirmajā periodā vārti netika gūti.

Gļebs Voino spēles 25. minūtē izmantoja skaitlisko vairākumu un izvirzīja Daugavpili vadībā, bet pēc trim minūtēm daugavpilietis Rolans Vasiļjevs guva vārtus, un atkal vairākumā. Trešo ripu pretinieku vārtos iemeta Vladislavs Barkovskis 32. minūtē. Savukārt jelgavniekiem izdevās gūt vārtus tikai spēlējot vairākumā 35. minūtē, kad precīzs bija Jānis Ričards Kārkliņš. Savukārt 26 sekundes līdz otrā perioda beigām Artūrs Šakurovs palielināja Daugavpils BJSS pārsvaru – 4:1. Trešajā periodā pirmie vārtus guva jelgavnieki – 46. minūtē precīzu metienu izdarīja Roberts Mezītis. Punktu spēlei pielika Artūrs Pontags, gūstot divus vārtus (56. un 58. minūte), un rezultāts kļuva 6:2. Daugavpilieši atrodas sestajā vietā, bet nākamajā spēlē tiksies ar „HS Rīga 2002”.

Visu rakstu lasiet 12. decembra numurā.