„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+4.2 °C
daļēji mākoņains

Daugavpils teātrī – pirmā deju izrāde bērniem

7. janvārī Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde deju iestudējumam bērniem „Čipolīno”. Izrādes „Čipolīno” horeogrāfe un idejas autore ir Irina Saveļjeva, kura trīs reizes tika nominēta „Spēlmaņu nakts” balvai kategorijā „Gada kustību mākslinieks”. Irina Saveļjeva Daugavpils teātrī ir iestudējusi deju izrādes „Kazanova. Henrieta. Venēcija.”, „Tuvība” un „Parunāsim?”, savukārt jaunākajiem skatītājiem ir pazīstama ar horeogrāfiju mūziklam „Leo – mazais lauva” (režisors Oļegs Šapošņikovs). Izrāde „Čipolīno” kļūs par Daugavpils teātra pirmo deju iestudējumu bērniem.

Daugavpils teātris aicina bērnus no visas Latvijas piedalīties konkursā, kas veltīts „Čipolīno” pirmizrādei! Konkursa nosacījumi ir vienkārši -- līdz 2. janvārim  jāatsūta zīmējumi, kuros attēlots izrādes varonis Čipolīno (A4 formātā).

Darbus var iesūtīt:

* elektroniski (e-pasts: daugavpils_teatris@inbox.lv);

* pa pastu (adrese: VSIA „Daugavpils teātris”, Rīgas iela 22a, Daugavpils, LV-5401, uz aploksnes jābūt norādei „Zīmējumu konkursam”); 

* atnest uz Daugavpils teātra kasi personīgi.

Zīmējumam jāpievieno kontaktinformācija (vārds, uzvārds, kontakttālrunis).

Oriģinālākā zīmējuma autors balvā saņems 2 brīvbiļetes uz deju izrādi „Čipolīno” un iespēju satikties ar izrādes varoņiem. Rezultāti tiks paziņoti 3. janvārī.