„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.2 °C
apmācies

Daugavpils futbola akadēmija apkopoja rezultātus

„Daugavpils” futbolisti jau tradicionāli decembrī apkopo sezonas rezultātus. Ik gadu var vērot, kā aug futbolistu saime, turklāt akadēmijā jau sen trenējas ne tikai daugavpilieši – uz treniņiem šurp brauc jaunie futbolisti no visām tuvējām pašvaldībām.

Pasākumā piedalījās arī īpašie viesi – futbolisti Kaspars Gorkšs un Aleksandrs Cauņa. Kaspars ir Latvijas valstsvienības bijušais kapteinis, viņš izvirzījis savu kandidatūru Latvijas futbola federācijas (LFF) prezidenta amatam. Savukārt Aleksandrs traumu dēļ beidzamajā laikā nevar pilnvērtīgi spēlēt futbolu, taču sportists neplāno beigt karjeru. Viņš pamazām atlabst, lai sezonas sākumā sasniegtu optimālo sportisko formu.

Latvijas futbola federācijas sporta direktors Dainis Kazakevičs savā uzrunā pateicās Daugavpils akadēmijai par ieguldīto darbu šajā sezonā, kā arī novēlēja panākumus turpmāk.

Šogad klubs pirmo reizi rīkoja savu konkursu „Sezonas skaistākais vārtu guvums”. Šajā kategorijā bija nominēti ne tikai pieaugušo komandas, bet arī visu vecuma grupu futbolisti. Skatītāju un kluba administrācijas balsojumā uzvarēja Timurs Volosovs, balvas saņēma arī Ralfs Baško un Raivis Skrebels.

Pasākumā 2011. gadā dzimušie futbolisti saņēma savu pirmo kluba formastērpu un virves vilkšanā uzvarēja vecākos puišus.

Visu rakstu lasiet 19. decembra numurā.