„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Traumatiskais Jaunais gads

pexels.com

Kā informē Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa pārstāvji, 2017.gada 31.decembrī no Metālistu ielas uz Rēzeknes slimnīcu nogādāts alkohola reibumā esošs 1992.gadā dzimušais vīrietis ar traumām, ko radījusi rokā uzsprāgusī petarde. Vīrietis ievietots slimnīcā.

Šajā gadumijā ievērojami pieaudzis ar neuzmanīgu pirotehnikas izmantošanu saistītu izsaukumu skaits, kas bijis lielākais pēdējo gadu laikā, kopumā 12 cilvēki nogādāti slimnīcā.

Vienā no gadījumiem ir cietis bērns - 10 gadus vecs zēns no Krāslavas, kurš, istabā mēģinot palaist petardi, traumēja plaukstu un guva plēstas brūces vairākos pirkstos.

Savukārt citi cietušie ir vecumā no 24 līdz 57 gadiem, pārsvarā vīrieši.

9 gadījumos no 12 ar petardēm un raķetēm trāpīts sejā, tajā skaitā acīs.

Savukārt runājot par citiem policijā fiksētajiem izsaukumiem 31.decembrī - 1963.gadā dzimušais vīrietis vadīja a/m Ford, būdams alkohola reibumā -1.93 promiles;

Viļānu pagastā 1982.gadā dzimušais vīrietis vadīja mopēdu, atrodoties alkoholisko dzērienu iespaidā -2.78 promiles;

Griškānu pagastā tika izsists kādas vasaras mājas logs un nozagts lapu pūtējs. Zaudējums 2,405 euro. Uzsākts kriminālprocess;

No Čornajas pagasta uz Rēzeknes slimnīcu nogādāts 1998.gadā dzimušais jaunietis, kurš saelpojās ugunsdzēšamā aparāta pulveri.


rezekneszinas.lv