„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Par makšķerēšanas sacensību atbalstīšanu

kraslavasvestis.lv

Dagdas novads ir viens no ezeriem bagātākais novads Latvijā. Šeit ir vairāk nekā 123 ezeri, kas ir bagāti ar dažādu sugu zivīm un augiem. Novadā ļoti populāra ir makšķerēšana – gan ziemā, gan vasarā. Lai veicinātu iedzīvotāju izpratni par pareizu un lietderīgu zivju resursu izmantošanu, tiek organizēti dažādi pasākumi.

Viens no šādiem pasākumiem ir makšķerēšanas festivāls. 2018. gada lielākais makšķerēšanas pasākums – Zemledus makšķerēšanas festivāls „Galšūna lielā zivs” - notiks 14. janvārī uz Galšūna ezera, ko organizē biedrība „Galšūnmuiža”. Tajās varēs piedalīties ikviens interesents. 2017. gada sacensībās piedalījās vairāk nekā 140 dalībnieki no Dagdas, Krāslavas, Aglonas novada (2017.g. apskats). 

Biedrību „Galšūnmuiža” aicina piedalīties šajās zemledus makšķerēšanas sacensībās. Lai padarītu pasākumu atraktīvāku un veicinātu lielāku dalībnieku skaitu, aicina atbalstīt šo pasākumu savu iespēju robežās. No savas puses organizētāji garantē publicitāti Dagdas novada tīmekļa vietnē www.dagda.lv un vietējos masu medijos.

Jautājumu gadījumā varat vērsties pie Raita Azina pa tālr. 28327407 vai e-pastu raitis.azins@inbox.lv.