„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

„Lokomotīve” sāks sezonu viesos

daugavpils.lv

Kļuvis zināms Polijas spīdveja čempionāta sacensību kalendārs.  „Lokomotīve” pirmo kārtu aizvadīs 7. vai 8. aprīlī izbraukumā Gņeznā, kuras komanda atgriezusies pirmajā līgā, taču ar visai vāju sastāvu.

Otrā kārta notiks 14. vai 15. aprīlī Daugavpilī, kad „Lokomotīve” tiksies ar viesiem no Ribņikas – šī komanda izkrita no Ekstra līgas, taču Ribņikas klubam ir gana stiprs sastāvs.

Arī trešajā kārtā daugavpilieši startēs savā trekā, sacenšoties ar Krakovas klubu. Viss ir mūsu komandas rokās, taču kalendārs sastādīts tā, ka jau pēc trešās kārtas var nodrošināties pret visnepatīkamāko un cīnīties par augstu vietu. Paredzēts, ka regulārais čempionāts noslēgsies augusta pēdējā nedēļas nogalē.

Zināms, ka Daugavpilī 1. septembrī notiks Eiropas junioru komandu čempionāta fināls.

Septiņpadsmitgadīgais „Lokomotīves” juniors Artjoms Trofimovs noslēdzis savu pirmo līgumu ar ārzemju klubu – tas ir Dānijas Superlīgas klubs „Esbjerg”.

Andžejs Ļebedevs, tāpat kā iepriekšējā sezonā, pārstāvēs Vroclavas „Spartu” Ekstra līgā. Savukārt Artjoms Laguta būs Grudzendzas komandas sastāvā.