„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.1 °C
apmācies

Rimmas Iļjinas personālizstāde “Dolce Vita”

daugavpils.lv

2018.gada 11.janvārī plkst.16.30 Daugavpils Māla mākslas centrā (18. Novembra ielā 8) tiek atklāta mākslinieces Rimmas Iļjinas personālizstāde “Dolce Vita”.

Avangardās mākslas, ekspresīvā sublimatisma izstādē būs skatāmi 2015.-2017.gados tapušie darbi. Ekspozīcijā iekļautas miniatūras (novada daba), kā arī cilvēku un dzīvnieku portreti. Darbi gleznoti grafiskā, groteskā manierē. Kopumā izstādes apmeklētāju uzmanībai tiks piedāvāti vairāk nekā 40 darbi, kas ir pakļauti vienai– dzīves baudīšanas – idejai un veido vienotu estētisko rindu.

Māksliniece Rimma Iļjina dzimusi 1952.gada 12.februārī Pērnavā (Igaunijā). 1986.gadā absolvēja Maskavas Tautas mākslas neklātienes universitāti. Kopš 1977.gada dzīvo un strādā Daugavpilī, ir Daugavpils Reģiona mākslinieku asociācijas biedre. Mākslinieces darbi atrodami privātkolekcijās Latvijā, Igaunijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Krievijā. R.Iļjina ir vairāku starptautisko izstāžu-konkursu dalībniece un godalgoto vietu ieguvēja.

Mākslinieces gleznas ekspozīcijā papildinās Daugavpils Māla mākslas centra keramiķu darbi.

Izstāde “Dolce Vita” būs skatāma līdz 2018.gada 7.februārim.