„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

„LDz Cargo/DFA” turpina uzvaras gājienu

Sergejs Kuznecovs

Latvijas telpu futbola pirmās līgas čempionātā komanda „LDz Cargo/DFA” joprojām spēlē bez zaudējumiem. 7. janvārī „dzelzceļnieki” spraigā spēlē pieveica „Salaspili” – 4:2.

Spēles sākums laukuma saimniekiem bija neveiksmīgs – piektajā minūtē viesi no Salaspils bija vadībā ar rezultātu 0:2. „LDz Cargo” spēlētāji, kuri čempionātā raduši sagraut pretiniekus, nokļuva sev neierastā situācijā – vajadzēja izlīdzināt rezultātu un izvirzīties vadībā. Līdz šim „dzelzceļnieki” guva spēlē 7—9 vārtus, zaudējot tikai vienus vārtus vai arī aizvadot sauso spēli.

Pirms pārtraukuma Aleksandrs Macuks mazināja spriedzi, ieraidot bumbu pretinieku vārtos. Pēc nopietnas sarunas pārtraukumā komanda saņēmās. Pāvels Koļcovs uzreiz izlīdzināja rezultātu, bet Jurijs Halimons izvirzīja komandu vadībā – 3:2. Pēc tam Aigara Catlakša gūtie vārti radīja komfortablākus apstākļus turpmākai cīņai – 4:2.

Taču, neskatoties uz to, „LDz Cargo” neizdevās lauzt spēles gaitu. Divu vārtu pārsvars ļāva uzelpot, taču salaspilieši nepadevās un meklēja iespējas mainīt situāciju. Nācās cīnīties par katru bumbu, lai neļautu pretiniekiem gūt vārtus. Savukārt, ja kļūdījās aizsardzības spēlētāji, glāba vārtsargs.

Pilnu rakstu lasiet 9. janvāra numurā