„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Studija “Krāsu pasaule” aicina uz gleznu izstādes atklāšanu

Publicitātes foto

Piektdien, 2018.gada 26. janvārī, plkst. 17.00 Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) tiks atklāta amatiermākslinieku studijas “Krāsu pasaule” gleznu izstāde “Ziemas melodija”. Mākslas cienītājiem būs unikāla iespēja atnākt uz Baltkrievu namu un izbaudīt harmonijas un skaistuma pasauli!

Baltkrievu kultūras centrs rīko dažādus radošus pasākumus. Tajā skaitā ietilpst arī dažāda veida mākslas izstādes, kurās bieži vien plašai publikai tiek atklāti arī jauni vārdi. Baltkrievu nams jau sen un cieši sadarbojas ar vietējiem māksliniekiem. Šeit notika gan personālizstādes, gan arī amatiermākslinieku kopējās izstādes. Mākslas studiju “Krāsu pasaule”, kas strādā  BKC, vada Velta Loce, kura apvienoja Daugavpils neprofesionālus māksliniekus.

Izstādē tiks izstādīti meistaru gleznas, kuri jau ir pazīstami pēc iepriekšējām izstādēm: Velta Loce, Jefrosinija Lele, Pēters Lavrenovs un Boriss Borisovs. Katram meistaram ir savs stils un rokraksts, sava glezniecības tehnika, bet visi darbi tiks veltīti ziemas tematikai; protams, būs arī jaunas, nekur neredzētas gleznas. Kā jau ierasts, izstādes atklāšanā skanēs dzeja un dziesmas.

Aicinām uz izstādes atklāšanu, kura notiks BKC, piektdien, 2018.gada 26.janvārī, plkst. 17.00, Daugavpilī, Alejas ielā 68 (ieeja no pagalma).

Izstāde “Krāsu pasaule” strādās līdz 2018.gada 31.martam (no 9.00 – 17.00 darba dienās). Ieeja brīva.

Organizators: Baltkrievu kultūras centrs.