„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.0 °C
apmācies

Dagdas novadā gaida makšķerniekus

Publicitātes foto

10. februārī uz Galšūna ezera ledus Dagdas novadā norisināsies zemledus makšķerēšanas festivāls „Galšūna lielā zivs”, kurā tiks noskaidroti labākie zemledus makšķernieki dažādās kategorijās. Sacensības ilgs no pl. 7.30 līdz 16.00. Tās rīko biedrība “Galšūnmuiža” sadarbībā ar Dagdas novada pašvaldību.

Dalībniekiem jābūt līdzi derīgai makšķerēšanas kartei vai invalīda apliecībai un personu apliecinošam dokumentam. Bērniem līdz 16 gadiem,  pensionāriem un personām ar invaliditāti dalība ir bezmaksas.

Vērtējums festivālā -- tikai individuāls. Pēc makšķerēšanas pabeigšanas  loms obligāti jāuzrāda festivāla tiesnešiem. Ar kausiem, diplomiem un piemiņas balvām tiks apbalvoti lielāko lomu ieguvēji pēc kopējā svara.

Visas sponsoru balvas tiks izlozētas starp visiem sacensību dalībniekiem, kas sacensību laikā noķēruši vismaz vienu jebkuras sugas zivi.

Lomā ieskaita visu sugu zivis, izņemot līdakas – tās tiek vērtētas atsevišķi.

Papildus informācija par sacensību norisi jautāt Raitim Azinam pa tālruni 28327407.