„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Traģiska avārija Sventes pagastā

freeimages.com

23. janvārī ap pl. 15.11 Daugavpils novada Sventes pagastā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos notika automašīnas Mitsubishi un Volvo sadursme, kurā divi cilvēki gāja bojā.

Pēc sākotnējas versijas, automašīna Mitsubishi, braucot no Ilūkstes puses, ceļa līkumā ar sānu iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar Volvo markas automašīnu. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā notikuma vietā gāja bojā Mitsubishi vadītājs – 1974. gadā dzimis vīrietis un automašīnas Volvo pasažieris - 2017. gadā dzimis zēns. Savukārt Volvo vadītājs – 1985. gadā dzimis vīrietis - ar dažādām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess, tiek skaidroti notikušā apstākļi. Policija pieļauj, ka pie vainas varētu būt ātrums, kā rezultātā vadītājs ceļa līkumā netika galā ar savu spēkratu un iebrauca pretējā joslā.

Nenovaldīja savu spēkratu

Vēl viena avārija ar cietušo notika ap pl. 11.15 Daugavpilī, Vidzemes ielā -- 1968. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Toyota, netika galā ar sava transportlīdzekļa vadību, ka rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu Scania (vadītājs - 1963. gadā dzimis vīrietis). Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cietis Toyota vadītājs, kurš ar traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.