„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.0 °C
apmācies

Apkopoti konkursa „Skanīgie Ziemassvētki” rezultāti

Biedrības „Ilgas” košie logi // Foto: Jeļena Čursina

Daugavpils domes rīkotā ikgadējā Ziemassvētku noformējumu konkursa uzvarētāji saņēma naudas balvas un kalendāru „Daugavpils 2018”.

Jau tradicionāli pilsētas izrotāšanā visaktīvākās bija izglītības iestādes. Tās bija iedalītas divās grupās – bērnudārzi un skolas. Dalītā pirmā vieta piešķirta 3. un 13. vidusskolai, otrajā vietā – Centra vidusskola, savukārt 9. vidusskolai, Vienības un Saskaņas pamatskolai  – trešā vieta.

Pirmsskolas izglītības iestāžu konkursā pirmajā vietā 17. un 14. bērnudārzs. Otrajā vietā – Ruģeļu bērnudārzs, dalītajā trešajā vietā – 21. un 4. bērnudārzs.

Tirdzniecības uzņēmumu un valsts iestāžu konkurencē labākā ir invalīdu biedrība „Ilgas” un SIA „Auto EŽ” – makšķerēšanas piederumu veikals. Kā teica veikala pārstāve Jeļena Fominceva, viņiem ir ļoti saliedēta un kreatīva komanda, labprāt piedalās dažādos konkursos, turklāt  paši organizē makšķerēšanas sacensības. SIA „Auto EŽ” bija grūti apvienot veikala tematiku ar „skanīgo” tēmu, taču darbinieki pacentās, izveidojot muzikālu zemūdens ainiņu ar rifiem, ūdens iemītniekiem un eglīti.

Otrajā vietā – Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs, trešajā vietā – Daugavpils invalīdu biedrība.

Pirmo vietu ieguvēji saņēma 70 eiro, par otro vietu piešķīra 60 eiro, par trešo vietu – 45 eiro.

Tika pasniegtas arī speciālas veicināšanas balvas, tās saņēma Daugavpils Universitāte, Krievu vidusskola – licejs.