„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Dagdas bērnudārzu slēgs uz remonta laiku

pexels.com

Šovasar remontēs Dagdas pirmsskolas izglītības iestādi „Saulīte”, tāpēc vienu mēnesi bērnudārzs būs slēgts, nolēma Dagdas novada domes deputāti. Pašvaldības vadītājs Aivars Trūlis pastāstīja, ka bērnudārzā ieplānots kosmētiskais remonts un ugunsdrošu durvju uzstādīšana. Darbi notiks no 2. jūlija līdz 5. augustam par pašvaldības budžeta naudu.

Pirmsskolas izglītības iestādes „Saulīte” vadītāja Inese Domkova pastāstīja, ka remonta laikā bērnudārzs būs slēgts, jo, iebūvējot ugunsdrošas durvis, radīsies lieli putekļi. Tāpat telpā, kur uzturas bērnu grupiņa „Zvaniņi”, ieplānots kosmētiskais remonts. Vecāku aptaujā noskaidrots, ka no 143 bērniem bērnudārza pakalpojumi nepieciešami 21 mazulim. Vecāki un pašvaldība vienojās, ka bērni apmeklēs Konstantinovas pirmsskolas izglītības grupu, kas atrodas aptuveni 6 km no Dagdas.