„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Atbalstīsim savējos Supernovā

Publicitātes foto

Par vienu no "Supernova 2018” dalībniekiem ir izvēlēta grupa "In My Head" ar dziesmu “Sunset”. Dziesmas autori ir Evija Smagare, Armands Varslavāns un Rūdolfs Iļķēns.

Grupa In My Head ir vienīgie izpildītāji, kuri pārstāv Latgali. Evija un Armands nāk no Daugavpils, taču arī Rūdolfa, jeb Rugo saknes ir Latgalē, Preiļos.

Arī grupas fona vokālistes Elīza Antonova un Agrita Stepāne ir daugavpilietes.

Grupu In My Head varēsim atbalstīt 2. pusfinālā jau šo sestdien, 10.02. plkst. 21.25, tiešraidē LTV1. Balsot varēs sūtot SMS un zvanot pa tālruni, kā arī tiks ņemts vērā katrs unikālais dziesmas klausījums mūzikas straumēšanas vietnē Spotify.

Par apvienību

"In My Head" ir trīs mūziķu apvienība, kas dibināta 2015. gada martā, Rīgā. Grupā darbojas Evija Smagare (balss), Armands Varslavāns (ģitāra) un Rugo (Rūdolfs Iļķēns, mūzikas producents). Grupa, kaut arī eksperimentējot ar dažādiem stiliem, galvenokārt darbojas elektroniskās deju mūzikas (EDM) žanrā.

Šī muzikālā apvienība ir trīs prātu summa, kas tiecās pēc jaunām sajūtu interpretācijām skaņās. Evija ir vokālo harmoniju un melodisko līniju autore, Armands ir vadošais instrumentālists un Rugo ir radošais koordinators, kurš ir arī atbildīgs par dziesmu ierakstīšanu un izstrādi.

Viņu mērķis ir radīt tādu mūziku, kādu paši nav vēl dzirdējuši.

Grupas nosaukums (latviski - "Manā galvā") ir atrašanās vieta, stāvoklis, filozofiska ideja. Šāds nosaukums tika radīts, jo katrs cilvēks ārpasauli uztver caur savu prizmu, ko veido cilvēka izcelsmes vieta, laiks un apstākļi, un personīgā pieredze.

“Mēs esam pārliecināti, ka mūsu dziesmas var un drīkst interpretēt atšķirīgi katrs klausītājs. Par šo pārliecību vienmēr atgādinās nosaukums, kad to kāds izrunās balsī vai pie sevis domās," vēsta grupa.

Grupas logo (autore - Kintija Ķaune) ir labirints, kas raksturo to, kā grupas dalībnieki vizualizē savu iekšējo pasauli. "In My Head" labirintos nav nepareizu pagriezienu; nav arī noteikts, ka labirintam ir sākums vai beigas. 

2017. gada sākumā "In My Head" ir laidusi klajā savu pirmo debijas singlu „Love Had You Lost”. Ar šo dziesmu grupa veiksmīgi iekarojusi vairāku radiostaciju simpātijas, un pirmais goda plauktā liekamais panākumu indikators ir Radio SWH "Ētera Balva".

Mūziku, dziesmu tekstus, kā arī visus skaņu ierakstus un dziesmu apstrādi veic paši "In My Head" dalībnieki. Viens no grupas spilgtākajiem mērķiem ir laika gaitā izveidot savu ierakstu studiju.

Par dziesmu "Sunset"

"Sunset" stāsta par izlaušanos, par neatkarību, par mērķu sasniegšanu un atbrīvošanos no sķietami skaistiem kavēkļiem. Šī atbrīvošanās dod tādu inerci, ka šķiet ir iespējams aizskriet tālāk par saulrietu. Saulriets ir metafora laimei, kuru Tu esi sev parādā.