„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpils deserta jaunā garša

Publicitātes foto

No 10. līdz 20. februārim Daugavpilī noritēs II Restorānu dekāde, kuras tēma ir “Kafija un deserti”. Šoreiz gardēži tiek aicināti palutināt savas garšas kārpiņas ar izsmalcinātiem un ļoti garšīgiem desertiem.

Restorānu dekādes dalībnieku pavāriem bija dots uzdevums pagatavot trīs desertus, kuri līdz šim nav bijuši ēdienkartē. Tādējādi katrs Restorānu dekādes dalībnieks piedāvās trīs jaunus desertus, bet ikvienam gardēdim būs iespēja izvēlēties un nobaudīt kādu no trim saldajiem komplektiem, kurā ietilpst deserts un karstais dzēriens (melna kafija, latte, espresso u.c.). Saldo komplektu sortiments un cena katrā vietā atšķirsies, tāpēc gardēžiem būs lieliska iespēja izbaudīt desertu daudzveidību.

Piedalīties Daugavpils restorānu dekādē pieteikušies vairāki pilsētas restorāni un kafejnīcas.

Iepazīties ar saldo piedāvājumu varēs bukletā „Otrā Daugavpils restorānu dekāde. 10.-20. februāris”, kurā iekļauti arī dažādi kultūras pasākumi. Bukleta elektroniskā versija būs pieejama mājas lapās www.visitdaugavpils.lv un www.daugavpils.lv. 

Plānots, ka šogad Daugavpils restorānu dekādes norisināsies arī  10.–20. maijā, 10.–20. augustā un 10.–20. novembrī.

Daugavpils restorānu dekādes mērķis ir ieinteresēt cilvēkus ieturēt maltīti ārpus mājas un iepazīt daudzveidīgu virtuvi. To organizē HORECA SADARBENCE (sadarbība konkurences apstākļos).