„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.1 °C
apmācies

Anna Marija Petrakova startēs Minskā un Parīzē

pexels.com

Ilūkstes novada sporta skolas vieglatlēte Anna Marija Petrakova šobrīd gatavojas starptautiskām sacensībām, kas notiks februāra nogalē Minskā, tāpat viņa kopā ar Santi Setkovski un Daugavpils 12. vidusskolas komandu trenējas pasaules krosa čempionātam, kas notiks aprīļa sākumā Parīzē, pastāstīja treneris Sergejs Petrakovs.

Latvijas ziemas čempionātā vieglatlētikā Anna Marija Petrakova uzstādīja Latvijas rekordu telpās junioriem un kļuva par čempioni 2000 m šķēršļu skrējienā. Viņas rezultāts ir 7 min. 19,89 sek. Tāpat sportiste veiksmīgi finišēja 1500 m skrējienā -- sudraba godalga un jauns Ilūkstes novada rekords (4 min. 55,58 sek.)

Šajās sacensībās 6. vietā 200 m skrējienā ierindojās Sanita Vitkovska, bet Mārtiņš Plešners, kurš trenējas tikai četrus mēnešus, 800 m distancē  priekšsacīkstēs finišēja otrais, bet kopvērtējumā ar laiku 2 min. 15,91 sek. ierindojās 15. vietā.