„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Daugavpilī notiks Ziemas sporta diena

freeimages.com

18. februārī no pl. 11.00 līdz 14.00 Daugavpilī, Esplanādes parkā, notiks Ziemas sporta diena. Ziemas olimpisko spēļu noskaņā kopā ar vairāku ziemas olimpisko spēļu dalībnieku Oļegu Maļuhinu ikkatrs varēs iejusties biatlonista lomā. 

Iedzīvotāji aicināti uz pasākumu kopā ar ģimeni un draugiem. Triju stundu laikā būs iespēja piedalīties dažādās sporta aktivitātēs, piemēram, „Paslēpo ar lielajām slēpēm!”, „Saliec bumbiņas pa krāsām”, ragaviņu spēlē „Velkam, aizvelkam!”, „Hokeja stafete”, „Zābaka mešana”, „Sniega volejbols”, „Golfs  uz ledus”. Aktivitātes koordinēs Daugavpils sporta klubi un biedrības: hokeja klubs „Daugavpils”,  biedrība „Dinaburg team” un  TK „Sniegpulkstenīte” .  Aktīvistu grupa „Be active” visiem drosmīgajiem piedāvās iziet šķēršļu joslu ar dažādiem spēka vingrinājumiem.

Latvijas Tautas sporta asociācija(LTSA) piedāvā lielisku iespēju iemācīties spēlēt Latvijā jaunu spēli „Mamanet” jeb „Ķer bumbu!”, kas tiek spēlēta pēc volejbola noteikumiem, taču bumba ir jāķer, pirms tā nonāk citu rokās. LTSA novadīs nūjošanas treniņu visiem interesentiem, pēc iespējas nodrošinās arī nūjas.

Sliktu laikapstākļu gadījuma pasākums var tikt pārcelts vai atcelts.