„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

Šāvēji izcīna medaļas

freeimages.com

10. un 11. februārī Daugavpils šautuvē notika pilsētas čempionāts šaušanā ar pneimatisko un kaujas ieroci, kurā piedalījās daugavpilieši un Valsts robežsardzes darbinieki no Ludzas.

Šaušanā ar kaujas pistoli (distance 25 m) apaļā mērķī sacentās 13 sportisti, par Daugavpils čempionu kļuva Eduards Puzo (280 punkti).

Otrajā vietā Rihards Gerts – 277 punkti, trešajā vietā – Andris Vagalis (268 punkti). Ātršaušanā ar kaujas pistoli no 25 m distances pirmo vietu izcīnīja Eduards Puzo – 175 punkti. Otrajā vietā – Juris Ancāns no zemessardzes 34. artilērijas bataljona, trešajā vietā – Ivans Iščenko no Ludzas.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli par Daugavpils čempionu vīriešu konkurencē kļuva Vadims Daraškevičs, savukārt sieviešu sacensībās uzvarēja Jevgeņija Goršelatova, otrajā vietā – juniore Aleksandra Vasiļjeva. Abas sportistes 16. februārī piedalīsies Eiropas čempionātā Ungārijā.

Jauniešu sacensībās labākais bija Raimonds Lozda, meiteņu konkurencē uzvarēja Viktorija Makoviča.

Pēc šo sacensību rezultātiem izveidota pilsētas izlase, kura 17. februārī Rīgas šautuvē „Aurora” piedalīsies Latvijas ziemas čempionātā šaušanā ar kaujas un mazkalibra ieroci.