„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Ģimenēm uzdāvināja datorus

pexels.com

Latvijas labdarības fonds „Gloria Patri” sadarbībā ar Daugavpils domes Sociālo dienestu uzdāvināja daugavpiliešiem 50 datorus.

Datoru saņēmējus noteica Sociālā dienesta darbinieki – dāvanas tika pasniegtas Daugavpils maznodrošinātajām, daudzbērnu un nepilnajām ģimenēm. Kā teica Sociālā dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Marina Gorkina, datori ir lietoti, taču tie ir teicamā darba kārtībā, tos var izmantot mācībām un lietderīgai laika pavadīšanai.

M. Gorkina pastāstīja, ka visi saņēmēji parakstīja līgumu, ka dators netiks pārdots, bet tiks lietots ģimenē, kurai tas ir uzdāvināts. Datoru saņēmēji priecājās, saņemot tehniku, kuru dažādu iemeslu dēļ nevar atļauties iegādāties. Taču daži daugavpilieši pret to izturējās skeptiski, jo bija cerējuši, ka saņems jaunākās paaudzes datortehniku.

Sociālā palīdzība ir viens no labdarības fonda „Gloria Patri” darbības virzieniem. Izņemot palīdzības sniegšanu trūcīgajiem, fonds darbojas kultūras jomā un popularizē veselīgu dzīvesveidu.