„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Dega arī brīvdienās

freeimages.com

16. februārī pl. 10.31 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Aglonas novada Grāveru pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega vienstāva dzīvojamā māja 60 kv. m. platībā, divi šķūņi zem viena jumta 60 kv. m. platībā, ēkām ir iebrucis jumts. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 15.31.

17. februārī ap pl. 1.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Kaplavas ielu Daugavpilī, kur dega šķūnis, garāža un pirts zem viena jumta 30 kv. m. platībā.

Tajā pašā dienā ap pl. 6.35 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Audriņu pagastu, kur vienstāva neapsaimniekotā ēkā dega griesti.

Savukārt ap pl. 17.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Ostratu ielu Viļakā, kur vienstāva dzīvojamā mājā pie krāsns dega malka. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajām telpām izglāba cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

18. februārī ap pl. 2.15 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Krišjāņa Valdemāra ielu Daugavpilī, kur dega šķūnis 30 kv. m. platībā.

Bet ap pl. 13.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Lūznavas pagastu, kur trīsstāvu dzīvojamā mājā bija jūtami dūmi. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ēkas otrā stāva dzīvoklī dega siena, grīda un durvis.