„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+2.9 °C
apmācies

Konkurss "Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums"

daugavpils.lv

5. februārī Daugavpils pilsētas dome izsludināja konkursu “Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums” un līdz šim brīdim ir saņemti jau 4 uzņēmumu pieteikumi. Konkursā var piedalīties Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā reģistrētie ražošanas uzņēmumi, kas tieši vai pastarpināti pārdod savu produkciju ārpus Latvijas robežām neatkarīgi no produkcijas veida un eksporta tirgiem. 

Uzņēmuma vērtēšanā izvirzīti seši kritēriji – eksporta apjoms (tūkstošos eiro), eksporta apjoma pieaugums (%), eksporta apjoms no kopējā uzņēmuma apgrozījuma (%), eksportējamo izstrādājumu skaits, uzņēmuma esošie un jaunie eksporta tirgi un eksporta veicināšanas pasākumi.

Konkursa dalībnieki tiks dalīti divās kategorijās – ražošanas uzņēmumi ar apgrozījumu virs 5 miljoniem eiro un ražošanas uzņēmumi ar apgrozījumu mazāk par 5 miljoniem eiro. Konkurss notiks vienā kārtā.

Dalība konkursā ir jāpiesaka uzņēmuma vadītājam, aizpildot anketu līdz 6. aprīlim. Anketu jāiesniedz Domes informācijas birojā K.Valdemāra ielā 1, Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļā, K. Valdemāra ielā 13, 304. kabinetā vai nosūtīt pa e- pastu vladimirs.nadezdins@daugavpils.lv vai info@daugavpils.lv . 

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 20. aprīlī un godalgoto vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar atzinības rakstiem un balvām.

Plašāka informācija