„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Būvniecības darbi Līvānu peldbaseinā pabeigti

livani.lv

Būvniecības darbi Līvānu peldbaseinā pabeigti. Tagad tiek gaidīts Būvniecības valsts kontroles biroja atzinums, lai objekts tiktu nodots ekspluatācijā, un varētu laipni uzņemt visus peldētgribētājus!

Moderni, krāsaini un mājīgi iekārtotais objekts sagaidīs ar lielo baseinu un mazo bērnu peldbaseinu, burbuļvannu, SPA zonu ar saunu un tvaika pirti, un auksto baseinu.

Gan baseina ēka, gan pats peldbaseins būs piemērots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atbilstoši projektam, baseins būs aprīkots arī ar speciālu pacēlāju, lai būtu pieejams cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atbilstoši ir izbūvētas gan tualetes, gan ģērbtuves, gan dušas, gan citas telpas.

23.februārī ar paveiktajiem darbiem baseina būvniecībā SIA "Jēkabpils PMK" būvnieki iepazīstināja pašvaldības vadību un objekta realizācijā iesaistītās personas.