„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Ugunsgrēku dzēsa desmit stundas

pexels.com

23. februārī ap pulksten astoņiem vakarā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki saņēma izsaukumu uz Daugavpils novada  Maļinovas pagastu, kur dega trīsstāvu pirts 285 kv. m platībā. Ugunsgrēka dzēšana ilga aptuveni desmit stundas – līdz pl. 6.43 rītā. Ugunsgrēka likvidēšanā cieta viens no ugunsdzēsējiem, kuram tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība.

„Latgales Laiks” sazinājās ar nekustamā īpašuma saimnieku Vladimiru Juškeviču, kurš paziņoja, ka, visdrīzāk, ugunsgrēks pirtī izcēlies, aizdegoties elektroinstalācijai virs pērtuves. Neviena cita būve šī objekta tuvumā nav cietusi. Uz izsaukumu ieradās vairāk nekā piecas ugunsdzēsēju mašīnas.

Pirts nebija apdrošināta. Taču, neskatoties uz to, īpašnieks uzskata, ka ēku iespējams atjaunot. V. Juškevičs pateicas ugunsdzēsības dienesta darbiniekiem par viņu pašaizliedzīgo darbu.