„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Latgales ugunsdzēsēji glābēji saņēma sešus izsaukumus

pexels.com

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 28.februāra plkst. 6.30 līdz 1.marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un trīs uz glābšanas darbiem.

Vakar plkst. 13.48 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Grodņas ielā Daugavpilī, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vienstāvu ķieģeļu dzīvojamā māja 110m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 15.59.

Plkst. 21.07 VUGD saņēma izsaukumu uz Skolas ielu Zilupē, kur vienstāvu dzīvojamā mājā dega siena un dūmvadā sodrēji 6m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 22.51.

Līdztekus ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumu Aglonas novadā, kur vasaras virtuvē dega griesti un jumts 5m2 platībā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 50 izsaukumus – 22 uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.