„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. marts
Otrdiena
Jāzeps, Juzefa
+6.0 °C
apmācies

Līvānu novada čempionāts klasiskajā spiešanā guļus

Publicitātes foto

Latvijas Pauerliftinga federācija ielūdz  uz Līvānu novada čempionātu klasiskajā spiešanā guļus bez ekipējuma, kas notiks 10.martā Līvānu 1.vidusskolas sporta zālē. Tas būs 2018.gada I Latgales kausa posms un Latvijas kausa IV posms.  Sacensības būs iespejams vērot tiešraidē lapā www.powerliftings.lv.

Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka no pulksten 9.15 līdz 10.45 notiks svēršanās, no pulksten 10.45 līdz 11.15 - tehniskais pārtraukums, starts sacensību sākumam tiks dots pulksten 11.15.
Ierasts, ka sacensībās Līvānos pulcējas prāvs skaits atlētu, kuri vēlas apliecināt savus spēkus. Pagājušajā gadā komandu konkurencē uzvaru izdevās izcīnīt mājiniekiem. Jāpiebilst, ka šajā sezonā Latvijas Kausā līderpozīcijās pagaidām ir izvirzījušies mērķtiecīgie “Gulbenes K.S.P.” atlēti.

Atgādinām, ka sacensību nolikums pieejams federācijas mājas lapā. komandu un individuālie pieteikumi izdarāmi līdz 7.martam sistēmā http://piedalies.sp.lv. Pieteikšanās jau ir sākusies!

Sacensības organizē Līvānu novada dome sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Līvānu novada dome, JIC "Kvartāls", SIA Daugulis & Partneri , veikals "sp.lv", sacensības līdzfinansē Izglītības un zinātnes ministrija.