„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. marts
Otrdiena
Jāzeps, Juzefa
+2.8 °C
apmācies

Šogad telpu futbola turnīrā uzvar “Zveri”

ludza.lv

Ar komandas “Zveri” uzvaru noslēdzās 2018. gada atklātais telpu futbola turnīrs “Latgola kauss – 2018”. otrajā vietā “Šellat” no Rēzeknes, trešajā – “Cibla”.

Šo turnīru organizēja Ludzas novada pašvaldība sadarbībā ar SK “Latgols”.

Turnīrā piedalījās telpu futbola komandas no Ludzas (“Zveri”), Ciblas un Rēzeknes (“Šellat” un “RTA”, Rēzeknes Tehnoloģiju augstskola). Turnīru uzsāka arī komanda no Zilupes novada, bet pēc vienas spēles cīņu neturpināja.

Turnīrs sākās 6. februārī. Pēc tam, kad bija notikušas visas komandu savstarpējās spēles, 21. februārī notika cīņa par 1. – 4. vietu un 2. – 3. vietu. Par iekļūšanu finālā dramatiska bija spēle starp “Ciblu” un “Šellat”, kur tikai pēc spēles soda sitienos ciblānieši piekāpās ar rezultātu 5:6.

23. februārī bija pusfināla un fināla spēle. Par godalgoto 3. vietu cīnījās “Cibla” un “RTA”, tā noslēdzās ar ciblāniešu uzvaru – rezultāts 0:5.

Par 1. – 2. vietu cīnījās “Zveri” un “Šellat”. Tā bija spraiga spēle, kur tikās līdzvērtīgas komandas. Pamatlaiks noslēdzās ar 4:4, papildlaiks – ar 5:5. Soda sitienu sērijā labāks izrādījās “Zveri” vārtsargs Intars Caune.

Turnīra noslēgumā tika apbalvoti labākie spēlētāji, kas veido simbolistu turnīra izlasi: labākais vārtsargs Intars Caune (“Zveri”), labākie aizsargi Vjačeslavs Puļčs (“Zveri”) un Edgars Vjalkins (“Šellat”), labākie uzbrucēji Arvīds Karačkovs (“Šellat”) un Raivis Kozlovskis (“Cibla”).

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju atzīts Edvīns Sadovskis (“Zveri”), kurš guva kopumā 10 vārtus.

Ludzānieši savu uzvaru veltīja ilggadējā komandas atbalstītāja un Ludzas Goda pilsoņa Jakova Locova piemiņai.

Foto: Pašvaldības vārdā turnīra dalībniekus sveica domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos Jevgenija Kušča