„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.0 °C
apmācies

Rēzeknes novadā dega kūts

freeimages.com

Sestdien, 3. martā, pl. 17.32 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Dārzu ielā Kaunatā, Rēzeknes novadā, kur bija izcēlies ugunsgrēks kādā saimniecībā. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega kūts 200 kv. m. platībā, kā arī pastāvēja ugunsgrēka izplatīšanās draudi uz pārējo ēkas daļu un blakus esošajām ēkām. Pirms VUGD ierašanās no kūts tika evakuētas trīs govis. Plkst. 21.15 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Tās pašas dienas pl. 19.10 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas ielu Daugavpilī, kur dega šķūnis 40 kv. m. platībā, bet pl. 21.14 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz 18. novembra ielu Daugavpilī, kur dega divi šķūni zem viena jumta 60 kv. m. platībā.

Palīdzot nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem, piektdien Bērzpils ielā Balvos ugunsdzēsēji glābēji nocēla no koka kaķi un atdeva saimniecei.