„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.5 °C
apmācies

Atkal tiek dibināta Sporta pārvalde

Publicitātes foto

Daugavpils Olimpiskā centra (DOC) vadība nolēmusi atteikties no turpmākās pilsētas sporta objektu uzraudzības funkciju veikšanas. Ar šādu iesniegumu domē vērsās DOC valdes loceklis Andris Dudels.

Sakarā ar deleģēšanas līguma pārtraukšanu, pašvaldības deputāti uzskata par lietderīgu izformēt pašreizējo Sporta un jaunatnes departamentu, tā vietā izveidojot divas struktūras – Sporta pārvaldi un Jaunatnes lietu nodaļu. Tas saistīts arī ar sporta skolu skaita palielināšanos, kā arī veco un jauno sporta objektu apsaimniekošanu. Tādējādi pašvaldība atgriezīsies pie pārvaldes formas, kāda  pastāvēja līdz 2016. gada februārim.

Departamenta reforma paredzēta 1. maijā. Galīgais lēmums šajā jautājumā jāpieņem domes kārtējā sēdē 8. martā, taču pagaidām pašvaldības vadība nesniedz nekādus komentārus saistībā ar sporta un jaunatnes jomas finansējuma izmaiņām.

Pirms Sporta pārvaldes dibināšanas tiks izsludināts konkurss uz šīs struktūras vadītāja amatu. Savukārt Jaunatnes lietu nodaļai šāds konkurss, visdrīzāk, netiks izsludināts.