„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.1 °C
neliels lietus

„miLATss” zaudē pirmajā ceturtdaļfināla cīņā

Sergejs Kuznecovs

Baltijas sieviešu volejbola līgā sākušās ceturtdaļfināla spēles. VK „miLATss” iekļuva „play-off” no astotās vietas un sāka cīņu ar regulārā čempionāta uzvarētāju VK „TU/Eeden” (Igaunija). Diemžēl daugavpilietes piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:3.

Emociju un spēka pietika pirmajam setam, kurā tika gūta uzvara. Taču spēles turpinājumā pretinieces katrā partijā palielināja pārsvaru. „miLATss” radās problēmas servju uzņemšanā un turpmākā uzbrukuma izspēlē, kā arī servēšanā negāja gludi. Tādējādi spēles rezultāts ir likumsakarīgs.

Var jau cerēt uz brīnumu izbraukumā, taču ir maz ticams, ka izdosies pārspēt igaunietes. Jācīnās līdz galam, taču, visdrīzāk, būs jākoncentrējas Latvijas čempionātam, lai sezonu pabeigtu uz pozitīvas nots. Jāpiebilst, ka, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, Daugavpils komandas sniegums ir bālāks.

Ceturtdaļfināla sērija ilgst līdz divām uzvarām.

¼ pirmo spēļu rezultāti

  • TTU – TLU – 3:2
  • „Kauņa” – „Jonava” – 3:0
  • „miLATss” – „TU/Eeden” – 1:3
  • RSU/MVS – „Alite” – 2:3

Baltijas līga. ¼ fināla pirmā spēle

2018. gada 4. marts. Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes sporta zāle: „miLATss” – „TU/Eeden” – 1:3 (26:24, 18:25, 21:25, 14:25)

  • „miLATss”: Smilškalne – 17, Hrapāne – 16 (2 eisi), Kovaļenko – 15, Teivāne – 5, Aļohina – 4, Jahimoviča – 4, Raciņa – 3
  • „TU/Eeden”: Kraava – 20 (2 eisi), Reitere – 20 (4 eisi), Kjulma – 13 (3 eisi), Normetca – 10, Lajane – 6, Suvi – 6 (3 eisi), Kiiska – 3 (2 eisi), Mjagi – 3, Paalo – 1