„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Pusaudze uz ielas atradās peldkostīmā

freeimages.com

5. martā Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas darbinieki, nodrošinot sabiedrisko kārtību un drošību Daugavpilī, 18. novembra un Tukuma ielu krustojumā ievēroja nepilngadīgu personu, kura atradās uz ielas gadalaikam un laika apstākļiem nepiemērotā apģērbā – peldkostīmā. Jauniete tika uzaicināta uz dienesta transportlīdzekli, lai sasildītos un tiktu nogādāta viņas dzīvesvietā. Informācija par notikušo nodota pašvaldības policijas Nodaļas profilaktiskajā darbā ar jauniešiem darbiniekiem apstākļu noskaidrošanai un izvērtēšanai.

Daugavpils pilsētas pašvaldības policija aicina iedzīvotājus nebūt vienaldzīgiem un situācijās, kad kādam, jo īpaši bērnam, varētu būt nepieciešama palīdzība, nekavējoties jebkurā diennakts laikā informēt Daugavpils pašvaldības policiju pa tālruni 65421500 vai Valsts policiju pa tālruni 110.