„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Teātra LAVKA

Publicitātes foto

LAVKA komanda klusībā vienmēr ir vēlējusies uzzināt, kāda tad ir noslēpumainā teātra aizkulišu pasaule, tāpēc nekādā gadījumā nevarēja palaist garām iespēju pavērt šo priekškaru nedaudz plašāk teātra svētkiem par godu.

28. martā plkst.18.00 atklāsim LAVKA sarunu cikla jauno sezonu ar pasākumu „Teātra LAVKA”. Šoreiz sarunas uz soliņa notiks uz Daugavpils teātra skatuves, sniedzot iespēju pasākuma apmeklētājiem arī pašiem uzkāpt uz skatuves un paskatīties uz zāli no aktieru skatu punkta.

Kā top izrāde? Kādus paņēmienus izmanto aktieri, lai iegaumētu visus tekstus? Cik būtiska ir pareizu kostīmu izvēle? Kas tas par monstru – scenogrāfija? Ko īsti dara režisors? Savā pieredzē sarunās uz soliņa dalīsies LAVKA viesi:

  • Vadims Bogdanovs (Daugavpils teātra aktieris);
  • Dace Sloka (scenogrāfe, kostīmu māksliniece);
  • Oļegs Šapošņikovs (režisors, Daugavpils teātra valdes priekšsēdētājs) - jā, jūs nekļūdījāties, jūs tik tiešām varēsiet uzdot jautājumus pašam teātra direktoram!

Tiekamies visi pasākumā „Teātra LAVKA” 28. martā plkst.18.00 Daugavpils teātrī!

Ieeja brīva!

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts dažādām tēmām, par kurām neformālā gaisotnē aicinātie viesi dalās savā pieredzē.