„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.5 °C
neliels sniegs

Lieldienu sociālā akcija Rēzeknē

rezekne.lv

No 30. marta līdz 2. aprīlim un no 6. līdz 9. aprīlim (ieskaitot), no plkst. 12.00 Patversmes virtuvē (Bukmuižas ielā 3) Rēzeknes pilsētas pašvaldības trūcīgajiem iedzīvotājiem tiks organizēta tradicionālā Lieldienu sociālā akcija.

Kā informēja Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” Patversmes vadītāja Inga Kukule, akcijas laikā tiks izsniegtas siltas pusdienas (otrais ēdiens, tēja). Plānots izsniegt 1600 porcijas par kopējo summu 1552 eiro (vienas porcijas izmaksas ir aptuveni 0,97 eiro).

Zupas virtuve Lieldienu sociālās akcijas laikā nedarbosies. Pilsētas trūcīgie iedzīvotāji zupas virtuvi varēs apmeklēt 3., 4., 5. aprīlī un sākot no 10. aprīļa katru darba dienu Patversmes virtuvē, Bukmuižas ielā 3, plkst. 15.00. savukārt mobilo zupas virtuvi varēs apmeklēt Ziemeļu rajonā Atbrīvošanas alejā 151-3A plkst. 13.00, bet Pensionāru sociālo pakalpojumu centra virtuvē (Rēznas ielā 41) – no plkst. 14.00 līdz 15.00.

Lai saņemtu siltas pusdienas Lieldienu sociālajā akcijā vai zupas porciju zupas virtuvē, klientiem ir jāuzrāda Sociālā dienesta izsniegta izziņa par trūcīgas personas statusu.