„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Atbalsta poļu ģimnāzijas sporta zāles remontdarbu sadārdzinājumu

freeimages.com

Pilsētas domes sēdē ar balsu vairākumu deputāti atļāva veikt papildus darbus J. Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijas sporta zāles siltināšanas projekta ietvaros. Šis lēmums balstās uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras slēdzienu, kura nesaskatīja neko tādu, kas liegtu veikt palīgdarbus par 715 000 eiro (bez PVN).

Konkursa vienīgais pretendents un uzvarētājs ir uzņēmums „Modus būve” – sākotnējais darbu izpildītājs, kurš sporta zālē Marijas ielā 1d strādā kopš 2016. gada. Tādējādi kopējās sporta objekta renovācijas izmaksas sasniegušas 1,2 miljonus eiro (bez PVN). Pašvaldība atbalstīja arī kredīta noformēšanu papilddarbu veikšanai.

Pret šādu lēmumu iebilda partijas „Saskaņa” pārstāvji, kuri uzskata, ka tik liela sadārdzinājuma dēļ jālauž līgums un jāizsludina jaunas iepirkums. Turklāt opozīcija iesaka izskatīt pašreizējā objekta nojaukšanas un jaunas sporta zāles būvniecības variantu.