„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Aicina uz interaktīvu semināru jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem

www.kraslavasvestis.lv

Rēzeknes novada pašvaldības lielajā zālē 5. aprīlī notiks interaktīvs seminārs par biznesa uzsākšanu un attīstību „Viņpus izrāviena”, ko vadīs uzņēmēja, pasniedzēja un biznesa trenere Tatjana Boguševiča. Semināra laikā ikviens interesents varēs uzzināt, kā radīt labu biznesa ideju, celt savas produkcijas konkurētspēju un veicināt uzņēmējdarbības attīstību.

Semināra vadītāja Tatjana Boguševiča ir pārliecināta, ka, pateicoties sociālajiem tīkliem un viedtālruņiem, sākt un attīstīt savu biznesu vēl nekad nav bijis tik viegli un aizraujoši. „Sākuma kapitālam vairs nav lielas nozīmes. Visu izšķir vēlme un zināšanas,” atzīst T.Boguševiča.

Seminārs ir domāts ikvienam, kurš plāno uzsākt savu uzņēmējdarbību vai dibinājis savu uzņēmumu pēdējo piecu gadu laikā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja saprast, no kādiem elementiem sastāv veiksme biznesā un kas ir nepieciešams sapņa realizēšanai un panākumu gūšanai.

Semināra norises datums: 5. aprīlis. Pieteikšanās: līdz 2. aprīlim, reģistrējoties ŠEIT

Norises vieta: Rēzeknes novada pašvaldības lielajā zālē. Laiks: plkst.10.00 – 15.30. Organizē: Europe Direct informācijas centrs Austrumlatgalē.