„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.2 °C
apmācies

Daugavpils pusmaratons meklē brīvprātīgos

Publicitātes foto

Vai atceries cik forši pavadījām laiku pagājušā gada 30.aprīlī? Bija vēss laiks, bet kopā mums bija silti un aizraujoši, jo kopā mēs noorganizējām BigBank Skrien Latvija Daugavpils pusmaratonu.

Aicinām Tevi arī šogad piedalīties un kļūt par daļu no lielās organizatoru komandas. Ja vēlies kļūt par brīvprātīgo palīgu aizpildi pieteikuma anketu (https://ej.uz/ daugavpilsbrivpratigais) un mēs ar Tevi sazināsimies!

Nav īstais laiks, lai skrietu? Tad esi trases mākslinieks un atbalsti tos, kas skrien!

Tu esi DJ’s, dziedātājs, kāda muzikāla instrumenta valdnieks vai varbūt Jūs esat jautra kompānija kas vēlas būt uzmanības centrā, tad mēs aicinām tieši tevi kļūt par Daugavpils pusmaratona trases mākslinieku!

Skriešana var būt aizraujoša gan skrējējiem, gan atbalstītājiem - galvenais, lai visi dara to, kas patīk.

Aicinām mūziķus, DJ’s, dejotājus, fotogrāfus un vienkārši jautras kompānijas piedalīties pusmaratonā ar savu nelielu programmu, ko var prezentēt skrējējiem trasē.

Daugavpils pusmaratons notiks 29, aprīlī kā lielā skriešanas seriāla sastāvdaļa (2.posms). Nākamais posms ir ieplānots Rēzeknē 27. maijā.