„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.3 °C
apmācies

Izlases gatavojas Eiropas čempionātam

pexels.com

Latvijas U18 basketbola izlase Rīgā 3. aprīlī pieveica Japānas U17 izlasi – 73:67. Japānietes gatavojas U17 pasaules čempionātam Minskā, savukārt Latvijas komanda gatavojas Eiropas U18 čempionātam.

Latvijas komandas sastāvā ir divas Daugavpils BJSS audzēknes – Viktorija Ivanova un Laura Okuņeva. Viktorija bija laukumā vairāk nekā 6,5 minūtes – 2 punkti, 1 bloks,  1 kļūda. Laura spēlēja vairāk par 11 minūtēm.

Latvijas U17 izlase 2. aprīlī piekāpās japānietēm – 61:89. Laura Baltace spēlēja gandrīz 8 minūtes. Arī Latvija gatavojas startam pasaules čempionātā Minskā.

BK „Krāslava” divu spēļu summā zaudēja „Talsiem” LBL3 astotdaļfinālā. Latgalieši piekāpās ar 25 punktu starpību. Turpmāk LBL3 notiks ceturtdaļfināla spēles. No Latgales komandām cīņu turpinās „Rēzekne/Ezerzeme”, kas sacentīsies ar „Carnikavu”.

LBL2 „Līvānu stikls” divu spēļu summā zaudēja „Valmierai” 51 punktu un cerības piedalīties ceturtdaļfinālā.