„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Aicina Latgales uzņēmējus piedalīties forumā Vitebskā

Foto: dergachev-va.livejournal.com

Latgales uzņēmēji aicināti piedalīties biznesa un tūrisma forumā, kas notiks 5. septembrī Vitebskā (Baltkrievija) novadu dienas „Iepazīsti Latviju” ietvaros. Šo aicinājumu pauda Latvijas Republikas konsulāta Vitebskā vadītājs Uģis Skuja 6. aprīlī Ilūkstē,  tiekoties ar Latgales plānošanas reģiona pašvaldību vadītājiem.

Biznesa forumā tiks runāts par sadarbību dažādās nozarēs, turklāt tā dalībnieki jau ārpus foruma varēs apmeklēt Vitebskas uzņēmumus.

Pašvaldības vienojās, ka informēs uzņēmējus par forumu. Novadu dienas ietvaros notiks arī pašvaldību pārstāvju tikšanās, piebilda U. Skuja.

Foruma organizatori segs dalības maksu, bet uzņēmējiem jāsedz transporta un dienesta izdevumi. Gan U. Skuja, gan Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks teica, ka  runās ar uzņēmuma „Latvijas dzelzceļš” vadību par finansiālu atbalstu Latgales uzņēmēju dalībai forumā.