„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Tuvojas „Lielā Talka 2018”

Publicitātes foto

28. aprīlī no pl. 9.00 līdz 15.00 visā Latvijā norisināsies vides sakārtošanas pasākums „Lielā Talka 2018”. Šajā dienā reģistrētajās talkas norises vietās tiks nodrošināti maisi atkritumu savākšanai, kas šogad būs baltā krāsā.

„Šobrīd notiek aktīva talkošanas vietu reģistrācija,” skaidro „Lielās Talkas” koordinators Daugavpils novadā Rolands Gradkovskis. To var darīt, ja ir vēlme organizēt savas kolektīvās talkas, savu talkošanas vietu var izvēlēties iestādes, organizācijas, uzņēmumi, kā arī jebkura brīvprātīgo entuziastu grupa. Šāda iecere pirms tam jāsaskaņo ar koordinatoru (e-pasts: rolands.gradkovskis@dnd.lv; 29431360) un tad jāreģistrē mājaslapā www.talkas.lv, piesakot savas talkas atbildīgo personu.

Tāpat 28. aprīlī ikvienam būs iespēja pievienoties kādai no reģistrētajām talkošanas vietām. Par tām var uzzināt gan iepriekš norādītajā mājalapā, gan pagastu pārvaldēs.