„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.3 °C
neliels sniegs

Evanders Servuts debitē Ķīnas kluba sastāvā

freeimages.com

Bokseris Evanders Servuts 14. aprīlī aizvadīja savu pirmo cīņu WSB līgā. Atgādinām, ka daugavpilieti šosezon uzaicināja pārstāvēt Ķīnas klubu  „Chine Dragon”.

Evandera debijas cīņa norisinājās Kazahstānā, kur „Chine Dragon” sacentās ar pašreizējiem WSB čempioniem „Astana Arlans” (klubs šajā līgā uzvarējis trīs reizes). E. Servuta pretinieks bija Nursultans Amanžolovs, kurš 2018. gadā nav zaudējis nevienu cīņu. Līdzīgajā cīņā (5 raundi pa 3 minūtēm) tiesneši piešķīra uzvaru Kazahstānas sportistam. Ķīnas komandas vadība nepiekrīt tiesnešu brigādes lēmumam un nākotnē cer uz revanša cīņu. Šajās sacīkstēs „Chine Dragon” zaudēja Astanai – 0:5. Ķīnas klubs grupā atrodas ceturtajā vietā no četrām.

WSB līgas pirmā sezona bija 2010. gadā. WSB ir starptautiskās boksa asociācijas AIBA projekts. Šīm sacensībām ir amatieru čempionāta statuss, tāpēc sportistiem ir tiesības startēt olimpiskajās spēlēs.