„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+7.2 °C
apmācies

Krāslavieši vasarā atpūtīsies sporta laukumā

freeimages.com

Krāslavā notiks vasaras vieglatlētikas un basketbola nometnes. Basketbola kluba „Krāslava” vadītājs un treneris Raitis Timma pastāstīja, ka 25 līdz 30 bērnu grupas darbosies jaunajā sporta zālē un stadionā jūnija sākumā un augusta beigās. Vēl viena  nometne ieplānota arī brīvlaikā oktobrī. Nometnes dienas kārtībā tiks iekļauti treniņi, kurus vadīs Krāslavas sporta skolas treneri, tāpat arī notiks nodarbības par veselīgu dzīvesveidu, psihologa konsultācijas, sporta filmu demonstrēšana. Bērni ēdīs pusdienas un vakariņas.

„Nometnes ir par brīvu, jo tās notiks ES finansētā veselības veicināšanas un slimību profilakses projekta ietvaros. Mēs uzņemsim sporta skolas audzēkņus un tos, kuri vēlas spēlēt basketbolu vai apgūt kādu no vieglatlētikas disciplīnām. Īpaši aicināti pieteikties gara auguma zēni, kuriem patīk basketbols. Katram bērnam tiks izstrādāts individuāls treniņu plāns,” teica R. Timma.