„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.9 °C
apmācies

Tūrisma LAVKA

Publicitātes foto

Tuvojas tūrisma sezonas atklāšana, un LAVKA aicina tūrisma jomas speciālistus, uzņēmējus un dzīves baudītājus dalīties ar saviem piedzīvojumu stāstiem.

Šosezon LAVKA komanda iekaro aizvien jaunas pasākumu norises vietas Daugavpilī, līdz ar to 27. aprīlī, plkst. 18.00 visi interesenti tiek gaidīti uz sarunu solu “Tūrisma LAVKA” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā (Rīgas ielā 8, ieeja no Muzeja ielas). Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā pasākums notiks Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja telpās.

Savā pieredzē uz sarunu soliņa dalīsies:

  • Jānis Sijāts, Alise Plaude (Vidzemes Tūrisma asociācija);
  • Māris Olte (biologs, ceļotājs, raidījumu vadītājs);
  • Arturs Gailītis (idejas „Vakars uz ezera” radītājs).

Visi, kam patīk atpūsties, plānot ceļojumus un atklāt jaunas vietas un, protams, satikt interesantus cilvēkus, tiek laipni aicināti uz sarunu solu “Tūrisma LAVKA”, lai iedvesmotos jauniem piedzīvojumiem!

Ieeja brīva

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts dažādām tēmām, par kurām neformālā gaisotnē aicinātie viesi dalās savā pieredzē.