„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Rožupes pagasta sporta svētki

Publicitātes foto

Aizrautīgākie, aktīvā dzīvesveida piekritēji tiek aicināti tikties jau plkst. 6:00 Dubnas  upes krastā pie kūdras fabrikas, lai kopīgi makšķerētu un sacenstos par lielāko lomu. Savukārt, pārējās disciplīnas norisināsies no plkst. 10:00 sākoties ar oficiālo svētku atklāšanu. Savus spēkus interesenti aicināti mērot volejbolā, loka šaušanā, šautriņu, dambretes un lielā cirka spēlēs. Līdztekus norisināsies zvaigžņu metieni, orientēšanās, velosacensības, bērnu un ģimeņu sacensības. Atsevišķi notiks sieviešu sacensības “Izveicīgā sieva” un vīru ārmrestlings “Pagasta stiprinieks”. Sporta svētkus noslēgsim ar izbraucienu kanoe laivās Dubnas regatē.

Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā norisinās līdz plkst. 10:00. Visas dienas garumā darbosies bezmaksas piepūšamās atrakcijas un citas aktivitātes bērniem.