„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Par DzKSU papīra rēķiniem būs jāmaksā

Publicitātes foto

Pamatojoties uz Eiropas Savienības regulu par personas datu aizsardzību, kas stājas spēkā šī gada 25. maijā, SIA “DDzKSU” būs pienākums klientiem rēķinus nosūtīt slēgtā veidā (aploksnē).
Veicot juridisko un fizisko klientu skaita analīzi, aprēķināts, ka cena vienam klientam par rēķinu piegādi būs 0,15 eiro ar PVN, tāpēc Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums aicina izmantot iespēju rēķinus saņemt elektroniski, jo tas ir ērtāk, ātrāk un videi draudzīgāk.

To var izdarīt, autorizējoties un aizpildot pieteikumu portālā mans.ddzksu.lv, kā arī uzņēmuma birojā Liepājas ielā 21.

Savukārt pašvaldības uzņēmums „Daugavpils siltumtīkli” pagaidām nesteidzas ieviest piemaksu par drošību – siltumtīklu darbinieki vēlas apsvērt iespēju saglabāt pašreizējo abonentmaksu. Turklāt arī „Daugavpils siltumtīkli” iesaka saviem klientiem padomāt par elektroniskajiem rēķiniem. Lai tos saņemtu, jāaizpilda attiecīga forma mājas lapā www.dsiltumtikli.lv sadaļā „Dokumentu paraugi”.

Sociālā dienesta elektronisko pakalpojumu un sabiedrisko attiecību speciāliste Marina Gorkina atzīmē, ka iestādē regulāri notiek mācības, kā strādāt ar dažādām elektroniskajām datu bāzēm. Pensionāri un visi interesenti var vērsties pie viņas, iepriekš pierakstoties (Vienības ielā 8, 84. kabinets) vai pie darbinieka klientu apkalpošanas centrā Lāčplēša ielā 39 (4. kabinets).